

Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

April 19, 2023 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 817 0003 7975 Passcode: 715985

Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://us06web.zoom.us/j/81700037975?pwd=RVJIVjJzU1B5NWhyMlZVa2xxQzRsUT09&from=addon

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

Board Chair: David Gough

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield,

David Gough, David Croshaw

CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office &

Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical

Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda David Gough	12:00-12:15 pm (15 min)	 Call to order, Roll call – David Gough Mission Moment – Tom Approval of Agenda – David Gough 	Present Present Approve
2.	Consent Agenda David Gough	12:15-12:20 (5 min)	Approval of Minutes from March 2023 BOT meeting - Sarah Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri	Adopt Adopt
3.	New Providers	12:20-12:35 (15 min)	Provider Privileging & reappointments	Approve
4.	Q2 Financials	12:35-12:55 (20 min)	Financial Report: First half of FY22 – David Donnahoo	Inform
5.	Leadership Updates	12:55-1:25 (30 min)	Annual Review of Services Leadership Update – Tom, Leadership Team Bond election – key messages	Adopt Inform Inform
6.	CMC Culture	1:25-1:40 (15 min)	Dennis Sandow's Summary Report: CMC Culture, engagement, and social action research	Discuss
7.	Committee Reports Committee Chairs	1:45-2:00 (15 min)	 Quality & Compliance – Lesa Strategic Planning – Tom Finance, including membership – Mike 	Inform Inform Inform
8.	Executive Session		None Planned	
9.	Other/Next Steps David Gough	2:00–2:10 (10 min)	Agenda topics & date for next meetingMeeting Evaluation	Discuss Adjourn