

Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

August 16, 2023 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 863 6957 7449 Passcode: 341102

Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://us06web.zoom.us/j/86369577449?pwd=aFVvbGVpZ1c5c3ZBeDlZKzgvZVA4Zz09&from=addon

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

Board Chair: David Gough

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield,

David Gough, David Croshaw

CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office &

Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical

Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda Rachel Smith	12:00-12:15 pm (15 min)	 Call to order, Roll call – Rachel Smith Mission Moment – Sarah Hasbrouck Approval of Agenda – Rachel Smith 	Present Present Approve
2.	Consent Agenda Rachel Smith	12:15-12:20 (5 min)	 Approval of Minutes from June 2023 BOT meeting - Sarah Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri July Financial results – David D. 	Adopt Adopt Adopt
3.	Provider privileges	12:20-12:30 (10 min)	Dr. Ellsworth privilege renewal New privileges for Intermountain Health TeleCrisis providers	Approve Approve
4.	Leadership Updates	12:30-12:50 (20 min)	Leadership Update – Leadership Team. Accomplishments, Grants, Dashboard.	Inform Inform
5.	FY 2024 Proposed Budget & Public Hearing	12:50-1:20 (30 min)	Public comment on FY24 Budget - David Donnahoo	Approve
6.	Committee Reports Committee Chairs	1:20-1:35 (15 min)	Quality & Compliance Committee – Lesa Becker Finance Committee – Michael Drury Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt	Inform Inform Update
7.	Other/Next Steps Rachel Smith	1:35–1:45 (10 min)	Agenda topics & date for next meeting Meeting Evaluation	Discuss Adjourn