Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda Public Hearing for the FY2022 Budget of Cascade Medical Center August 18, 2021 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to the COVID Pandemic, public attendance is available only by phone and video.
 Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 910 3998 8933 Passcode: 097965 Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://zoom.us/j/91039988933?pwd=Z05JRUxsRTI1U3I1ZlcwN1BhbzJuQT09&from=addon

<u>Purpose</u> :	Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center & Provide a forum for a public hearing of the FY22 Budget
<u>Board Chair</u> :	George Greenfield
<u>Members</u> :	Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mary Tracey, George Greenfield, Rachel Smith; David Gough, David Croshaw
CMC Presenters:	Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; David Donnahoo, CFO

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda / minutes	12:00-12:15 pm (15 min)	 Call to order, Roll call – George Mission Moment – Rachel Approval of Agenda - George Approval of Minutes from July 2021 BOT meeting – George 	Present Present Approve Approve
2.	Public Hearing of FY22 Budget	12:15-12:30 (15 min)	Presentation of FY22 budget for Public Comment & Board approval	Approve
3.	Operations Reports	12:30-1:00 (30 min)	 Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri Financial Report & volume trends – David 	Review Review
4.	CEO Report, Old & New Business	1:00-1:30 (30 min)	 CEO Update – Tom COVID Infection & Vaccination Rates Med Staff bylaws – revision approval Physical Therapy Policies 	Present Present Approve Review
5.	Committee Reports Committee Chairs	1:30-1:45 (15 min)	 Finance – Mary Strategic Planning – Tom Quality & Compliance – Lesa 	Inform Inform Inform
6.	Executive Session:	1:45-2:00 (15 min)	 Executive Session may be held under IDAPA 74-206(1)-(a) and/or (c) None planned as of 8/13 	Motion
7.	Other/Next Steps George	2:00 - 2:15 (15 min)	Agenda topics for next meetingMeeting Evaluation	Discuss Adjourn