## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda August 19, 2020 at 12:00 p.m.

Location: Cascade Medical Center CEO Office, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to the COVID Pandemic, public attendance is available only by phone. Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free)

Meeting ID: 939 9479 4246 Password: 971916

Purpose: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

**Board Chair:** George Greenfield

Members: Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mary Tracey, George Greenfield, Rachel Smith; Anthony Henry; David Gough

CMC Leadership: Tom Reinhardt - CEO, Teri Coombs - CNO; Sarah Hasbrouck - Business Office & Clinic Manager; David Donnahoo, CFO

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process	Decisions/Notes for Future
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda / minutes George Greenfield	12:00-12:15 pm (15 min)	<ul> <li>Call to order, Roll call, Mission Moment - Rachel</li> <li>Approval of Agenda</li> <li>Approval of Minutes from July 2020 BOT meeting</li> </ul>	Present Approve Approve	
2.	Public hearing of budget  Tom Reinhardt	12:15-12:45 (30 min)	FY2021 Proposed Budget	Approve	
3.	Operations Reports Teri Coombs, RN CNO Tom Reinhardt, CEO	12:45-1:15 (30 min)	<ul> <li>Medical Staff Minutes &amp; Utilization Report – Teri</li> <li>Volume Trends Report - Teri</li> <li>Financial Report &amp; CARES Act status – Tom</li> <li>COVID Update – Teri and Tom</li> </ul>	Review Review Review	
4.	Medical Staff Privileges Sarah Hasbrouck, Credentialing	1:15-1:30 (15 min)	<ul> <li>Dr. Katie Camarata, DO – Family Practice</li> <li>Dr. Steve Writer, MD - Cardiology</li> </ul>	Approve Approve	
5.	CEO Report, Old & New Business - Tom Reinhardt	1:30-2:00 (30 min)	CEO Update     Nomination of Treasurer	Present Approve	
6.	New Board Members  Jacque Zemlicka	2:00-2:15 (15 min)	Succession planning and adding non-voting members with special expertise	Discuss	
7.	Executive Session:	2:15-2:30 (15 min)	Personnel: IDAPA 74-206 (1)(b) if needed.	Motion	
8.	Committee Reports  Committee Chairs	2:30-2:55 (25 min)	Finance – Strategic Planning - Quality	Discuss	
9.	Other/Next Steps Lesa Becker	2:55-3:00 (5 min)	<ul><li>Agenda topics for next meeting</li><li>Meeting Evaluation</li></ul>	Discuss Discuss Adjourn	

Next Meeting: Wednesday, September 16, 2020 at 12 p.m.