## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

February 19, 2020 at 12:00 p.m.

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

**Board Chair:** George Greenfield

Members: Larry Walters; Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mary Tracey, George Greenfield, Rachel Smith; Anthony Henry

**CMC Leadership:** Tom Reinhardt - CEO, Teri Coombs - CNO, Sarah Hasbrouck - Secretary

|    | Agenda Item & Presenter   | Time                              | Topic Details  | Process                             | Decisions/Notes for Future |
|----|---|-----------------------------------|--|-------------------------------------|----------------------------|
| 1. | Call to order, roll call, and approval of agenda / minutes  George Greenfield | 12:00-12:10 pm<br>(10 min)        | <ul> <li>Mission Moment (Lesa)</li> <li>Approval of Minutes from January 2020 BOT meeting</li> </ul>   | Present<br>Approve                  |                            |
| 2. | Operations Reports Teri Coombs, RN CNO Kim Dalrymple, Controller              | 12:10-12:40<br>(30 min)           | <ul> <li>Medical Staff Minutes &amp; Utilization Report – Teri</li> <li>Volume Trends Report - Teri</li> <li>Financial Report – Tom</li> </ul>                           | Review<br>Review<br>Review          |                            |
| 3. | Provider Privileges   | 12:40-1:00<br>(20 min)            | New provider application for privileges  | Approve                             |                            |
| 4. | CEO Report, Old<br>Business, New &<br>Unfinished Business<br>Tom Reinhardt    | 1:001:30<br>(30 min)              | CEO Update     Midas Gold requests letter of support   | Present                             |                            |
| 5. | Wipfli Audit Report   | 1:30-2:30<br>(60 min)             | Presentation of FY19 YE Audit report   | Review &<br>Accept                  |                            |
| 6. | Committee Reports Committee Chairs  | 2:30-3:00<br>(30 min)             | Finance –     Strategic Planning -     Quality –   | Discussion                          |                            |
| 7. | Executive Session:  | 3:00-3:15<br>(15 min)<br>Optional | An Executive Session may be held for portions of the above agenda by majority vote of the CMC Board of Trustees in accordance with Idaho Code 74-206(1)(a, b, e, f or i) | Motion                              |                            |
| 8. | Other/Next Steps Lesa Becker  | 3:15-3:30<br>(15 min)             | Agenda topics for next meeting     Meeting Evaluation  | Discussion<br>Discussion<br>Adjourn |                            |

Next Meeting: Wednesday, March 20, 2020 at 12 p.m.