Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

January 19, 2022 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to the COVID Pandemic, public attendance is available only by phone and video.
Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 869 7884 9087 Passcode: 087272 Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://us06web.zoom.us/j/86978849087?pwd=ZkViUEl2YlNmUXVsY0N6RW5KRkZqQT09&from=addon

<u>Purpose</u> :	Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center
Board Chair:	George Greenfield
<u>Members</u> :	Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield, Rachel Smith; David Gough, David Croshaw
CMC Presenters:	Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda <i>George</i>	12:00-12:15 pm (15 min)	 Call to order, Roll call – George Mission Moment – Lesa Approval of Agenda - George 	Present Present Approve
2.	Consent Agenda <i>George</i>	12:15-12:20 (5 min)	 Approval of Minutes from December 2021 BOT meeting – George Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri Approval of Medical Staff Annual Election - Teri COVID Infection & Vaccination Rates – Tom 	Adopt Review Review Review
3.	Leadership Update	12:20-1:10 (50 min)	 CFO – FY21 Audit - David Financial Report & volume trends – FY22Q1 – David CEO Update – Tom New hospital building project update. Process to select Communications firm, Architectural firm, and Construction Management firm – Tom 	Inform Inform Inform Inform
4.	New Business	1:10-1:20 (10 min)	• All	Discuss
5.	Committee Reports Committee Chairs	1:20-1:30 (10 min)	 Finance – Jacque Strategic Planning – Tom Quality & Compliance – Lesa Committee assignments - All 	Inform Inform Inform Update
6.	Officer Election	1:30-1:40 (10 min)	Chair, Vice-Chair, Secretary, Treasurer	Motion
7.	Executive Session: George	1:40-1:50 (10 min)	Executive Session will be held under IDAPA 74-206(i)	Motion
8.	Other/Next Steps George	1:50-2:00 (10 min)	Agenda topics for next meetingMeeting Evaluation	Discuss Adjourn