## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda July 21, 2021 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to the COVID Pandemic, public attendance is available only by phone and video. Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 981 5904 7451 Passcode: 821754 Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

 $\underline{https://zoom.us/j/98159047451?pwd=SDIrZE03U1ZaZjRBanlWaWRTU05nZz09\&from=addon}$ 

 

 Purpose:
 Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

 Board Chair:
 George Greenfield

 Members:
 Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mary Tracey, George Greenfield, Rachel Smith; David Gough, David Croshaw

 CMC Presenters:
 Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; David Donnahoo, CFO

|    | Agenda Item &<br>Presenter                                       | Time                          | Topic Details   | Process                                  |
|----|--|-------------------------------|---|--|
| 1. | Call to order, roll call,<br>and approval of<br>agenda / minutes | 12:00-12:15<br>pm<br>(15 min) | <ul> <li>Call to order, Roll call – George</li> <li>Mission Moment – Dr. Gough</li> <li>Approval of Agenda - George</li> <li>Approval of Minutes from June 2021 BOT meeting – George</li> </ul> | Present<br>Present<br>Approve<br>Approve |
| 2. | Operations Reports   | 12:15-12:30<br>(15 min)       | <ul> <li>Medical Staff Minutes &amp; Utilization Report – Teri</li> <li>Financial Report &amp; volume trends – David</li> </ul>   | Review<br>Review                         |
| 3. | FY22 Budget  | 12:30-1:00<br>(30 min)        | Presentation of FY22 budget for Board approval  | Approve                                  |
| 4. | CEO Report, Old &<br>New Business                                | 1:00-1:30<br>(30 min)         | <ul> <li>CEO Update – Tom</li> <li>COVID Vaccination Efforts</li> </ul>   | Present<br>Present                       |
| 5. | Committee Reports<br>Committee Chairs                            | 1:30-1:45<br>(15 min)         | <ul> <li>Finance – Mary</li> <li>Strategic Planning – Tom</li> <li>Quality &amp; Compliance – Lesa</li> </ul>   | Inform<br>Inform<br>Inform               |
| 6. | Executive Session:   | 1:45-2:00<br>(15 min)         | • Executive Session may be held under IDAPA 74-206(1)-(a) and/or (c)  | Motion                                   |
| 7. | Other/Next Steps<br>George                                       | 2:00 - 2:15<br>(15 min)       | <ul><li>Agenda topics for next meeting</li><li>Meeting Evaluation</li></ul>   | Discuss<br>Adjourn                       |