Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

July 20, 2022 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.
Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 865 3881 9485 Passcode: 548153 Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://us06web.zoom.us/j/86538819485?pwd=bHl0R3ZFQmxYQIRCeFRSU2hlQ2lUZz09&from=addon

<u>Purpose</u> :	Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center
Board Chair:	David Gough
<u>Members</u> :	Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield, Rachel Smith; David Gough, David Croshaw
CMC Presenters:	Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda <i>David Gough</i>	12:00-12:15 pm (15 min)	 Call to order, Roll call – David Gough Mission Moment – David Gough Approval of Agenda – David Gough 	Present Present Approve
2.	Consent Agenda David Gough	12:15-12:20 (5 min)	 Approval of Minutes from June, 2022 BOT meeting - Sarah Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri COVID Infection & Vaccination Rates – Tom 	Adopt Adopt Adopt
3.	Provider Reappointments	12:20-12:30 (10 min)	Bi-annual reappointment for Courtney Hill, PABi-annual reappointment for Heather Lewis, PA	Approve Approve
4.	Leadership Update	12:30-1:00 (30 min)	 CFO Update: Q3 Financial Summary – David D. CEO Update – Tom Diabetic Management Update – Bryan, QAPI Coordinator 	Inform Inform Inform
5.	New Business	1:00-1:15 (15 min)	Review CMC Mission, Vision, and Goals	Discuss
6.	Committee Reports Committee Chairs	1:15-1:35 (20 min)	 Quality & Compliance – Lesa Strategic Planning – Tom Finance – FY23 Proposed Budget – Jacque Z. & David D. 	Inform Inform Inform
7.	Strategic Plan	1:35-1:50 (15 min)	 Update on bridge strategy expansion plan Marketing plan: Demonstrating added value to the community 	Inform Inform
8.	Executive Session: David Gough		None planned	Motion
9.	Other/Next Steps David Gough	1:50-2:00 (10 min)	Agenda topics for next meetingMeeting Evaluation	Discuss Adjourn