

Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

May 17, 2023 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 811 8406 0424 Passcode: 730861

Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://us06web.zoom.us/j/81184060424?pwd=amFYTlVKZm9Zd2tiVVdJVURPdlhrZz09&from=addon

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

Board Chair: David Gough

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield,

David Gough, David Croshaw

CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office &

Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical

Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

| | Agenda Item & Presenter | Time | Topic Details | Process |
|-----|--|-------------------------------|--|-------------------------------|
| 1. | Call to order, roll call, and approval of agenda Rachel Smith | 12:00-12:15 pm (15 min) | Call to order, Roll call – Rachel Smith Mission Moment – David Croshaw Approval of Agenda – Rachel Smith | Present Present Approve |
| 2. | Consent Agenda Rachel Smith | 12:15-12:20 (5 min) | Approval of Minutes from April 2023 BOT meeting - Sarah Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri Financial YTD results – through April – David D. | Adopt Adopt Adopt |
| 3. | Department overview – Physical Therapy | 12:20-12:35 (15 min) | Introduce new Therapists, overview of department plans – Kate Farmer | Inform |
| 4. | Trustee Reappointments Rachel Smith | 12:35–12:45 (10 min) | Swear in Jacque Zemlicka and Lesa Becker for new terms | Oath |
| 5. | Election Results | 12:45–1:15 (30 min) | Bond vote outcome | Discuss |
| 6. | New Providers | 1:15-1:25 (10 min) | Provider Privileging: Gem State Radiology, Intermountain Hospitalists, Intermountain Crisis care counselors | Approve |
| 7. | Leadership Updates | 1:25-1:45 (20 min) | Leadership Update – Tom, Leadership Team | Inform |
| 8. | CMC Culture | 1:45-2:00 (15 min) | Dennis Sandow's Summary Report: CMC Culture & engagement. Further discussion regarding questions posed at the end of the report. | Discuss |
| 9. | Committee Reports Committee Chairs | 2:00 | None planned | Inform |
| 10. | Executive Session | 2:00 | None Planned | Inform |
| 11. | Other/Next Steps Rachel Smith | 2:00–2:10 (10 min) | Agenda topics & date for next meeting Meeting Evaluation New safe room tour | Discuss Adjourn |