## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

## October 19, 2022 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.
Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 881 8598 0567 Passcode: 821273 Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://us06web.zoom.us/j/88185980567?pwd=MHA0STJVajl5WW12eUduVy8vcEJ1QT09&from=addon

<u>Purpose</u> :	Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center
Board Chair:	David Gough
<u>Members</u> :	Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield, David Gough, David Croshaw
Excused:	Rachel Smith
CMC Presenters:	Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda <i>David Gough</i>	12:00-12:15 pm (15 min)	<ul> <li>Call to order, Roll call – David Gough</li> <li>Mission Moment – David Croshaw</li> <li>Approval of Agenda – David Gough</li> </ul>	Present Present Approve
2.	Consent Agenda David Gough	12:15-12:20 (5 min)	<ul> <li>Approval of Minutes from September, 2022 BOT meeting - Sarah</li> <li>Medical Staff Minutes &amp; Utilization Report – Teri</li> <li>COVID Infection &amp; Vaccination Rates – Tom</li> </ul>	Adopt Adopt Adopt
3.	Provider Privileges & appointments	12:20-12:30 (10 min)	• Dr. Katie Camarata, Dave Budge PA, Jennifer Sawmiller PA, Intermountain Hospitalists Dr. Brown and Dr. Mealey.	Approve
4.	Leadership Updates	12:30-1:15 (45 min)	<ul> <li>Financial Update – David D.</li> <li>Leadership Update</li> <li>Status of Expansion East of Helipad</li> </ul>	Inform Inform Inform
5.	Mission, Vision, Core Values	1:15-1:50 (35 min)	<ul><li>Mission Statement</li><li>Vision Statements</li><li>Core Values</li></ul>	Discuss Discuss Discuss
6.	Committee Reports Committee Chairs	1:50-2:05 (15 min)	<ul> <li>Quality &amp; Compliance – Lesa</li> <li>Strategic Planning – Tom</li> <li>Finance – Jacque</li> </ul>	Inform Inform Inform
7.	Executive Session: David Gough	None Planned		Motion
8.	Other/Next Steps David Gough	2:05-2:30 (25 min)	<ul> <li>Highlight learnings from IHA Conference (Rachel, David, Tom)</li> <li>Agenda topics for next meeting</li> <li>Meeting Evaluation</li> </ul>	Present Discuss Adjourn