

Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

September 21, 2022 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 814 9529 3398 Passcode: 503998

Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://us06web.zoom.us/j/81495293398?pwd=UWtnTEp0N0kzOVY0RGQvWTBBV0cwdz09&from=addon

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

Board Chair: David Gough

Members: Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield, Rachel Smith;

David Gough, David Croshaw

CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office &

Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical

Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda David Gough	12:00-12:15 pm (15 min)	 Call to order, Roll call – David Gough Mission Moment – Sarah Approval of Agenda – David Gough 	Present Present Approve
2.	Consent Agenda David Gough	12:15-12:20 (5 min)	 Approval of Minutes from August, 2022 BOT meeting - Sarah Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri COVID Infection & Vaccination Rates – Tom Financial Update – David D. 	Adopt Adopt Adopt Adopt
3.	Provider Privileges	12:20-12:30 (10 min)	Intermountain Tele-hospitalists Gem State Radiologists Saint Alphonsus Tele-stroke providers	Approve Approve Approve
4.	Leadership Update	12:30-1:00 (30 min)	Leadership Update	Inform
5.	Mission, Vision, Values	1:00-1:50 (50 min)	Review stated Mission, Vision, Values	Discuss
6.	Committee Reports Committee Chairs	None Planned	 Quality & Compliance – Lesa Strategic Planning – Tom Finance – Jacque 	Inform Inform Inform
7.	Executive Session: David Gough	None Planned		Motion
8.	Board Education	1:50-2:05 (20 min)	Eide Bailly video on Affiliations	Inform
9.	Other/Next Steps David Gough	2:05-2:15 (10 min)	Agenda topics for next meeting Meeting Evaluation	Discuss Adjourn