

## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

## September 20, 2023 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 817 0725 0508 Passcode: 544004

Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://us06web.zoom.us/j/81707250508?pwd=LzJKVWxEQ1p2bWxvVncrZjg5R20xQT09&from=addon

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

**Board Chair:** David Gough

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield,

David Gough, David Croshaw

CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office &

Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical

Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda David Gough	12:00-12:15 pm (15 min)	<ul> <li>Call to order, Roll call – David Gough</li> <li>Mission Moment – Dr. Ellsworth</li> <li>Approval of Agenda – David Gough</li> </ul>	Present Present Approve
2.	Consent Agenda  David Gough	12:15-12:20 (5 min)	<ul> <li>Approval of Minutes from June 2023 BOT meeting - Sarah</li> <li>Medical Staff Minutes &amp; Utilization Report – Teri</li> <li>August Financial results – David D.</li> </ul>	Adopt Adopt Adopt
3.	Provider privileges	12:20-12:30 (10 min)	<ul> <li>New privileges for Intermountain Health providers</li> <li>New privileges for Gem State Radiologists</li> </ul>	Approve Approve
4.	Leadership Updates	12:30-12:50 (20 min)	Leadership Update – Leadership Team.     Accomplishments, Grants, Dashboard.	Inform Inform
5.	Committee Reports Committee Chairs	1:20-1:35 (15 min)	<ul> <li>Quality &amp; Compliance Committee – Lesa Becker</li> <li>Finance Committee – Michael Drury</li> <li>Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt</li> </ul>	Inform Inform Update
6.	Executive Session	1:35-1:35	None planned	
7.	Other/Next Steps  David Gough	1:35–1:45 (10 min)	<ul> <li>Agenda topics for next meeting</li> <li>Date and time for future meetings</li> <li>Board education – future video modules, IHA Conference Oct 2</li> <li>Meeting Evaluation</li> <li>Department Tour - Pharmacy</li> </ul>	Discuss Decide Discuss Discuss Adjourn