

Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

December 20, 2023 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 853 3463 6305 Passcode: 992177

Or click on the link below to join the

https://us06web.zoom.us/j/85334636305?pwd=dVJaZUdKbVVBeWh6cjl4RDA3ZEZQdz09&from=addon

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

Board Chair: David Gough

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield,

David Gough, David Croshaw

CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office &

Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical

Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

Agenda Item & Presenter		Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda David Gough	12:00-12:10 pm (15 min)	 Call to order, Roll call – David Gough Mission Moment – David Gough Approval of Agenda – David Gough 	Present Present Approve
2.	Consent Agenda David Gough	12:10-12:15 (5 min)	 Approval of Minutes from November BOT meeting - Sarah November Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri Financial results – November, 2023 – David D. 	Adopt Adopt Adopt
3.	Provider privileges	12:15-12:20 (5 min)	Privileges for Dr. Adondakis, Gem State Radiology	Approve
4.	Leadership Updates	12:20-12:40 (20 min)	 Leadership Update – Leadership Team 2024 Board work plan 	Inform Approve
5.	Committee Reports Committee Chairs	12:40-12:50 (10 min)	 Quality & Compliance Committee – Lesa Becker Finance Committee – Michael Drury Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt 	Inform Inform Inform
6.	Department Tour	12:50-1:10 (20 min)	ER overview – Teri, Dr. Ellsworth	Tour
7.	Executive Session	1:10-1:40 (30 min)	Annual CEO Accomplishment Review	Discuss
8.	Other/Next Steps David Gough	1:40–2:10 (30 min)	 Agenda topics for next meeting Date and time for future meetings: 4th Tuesday, Noon Board education – play one video module Meeting Evaluation 	Discuss Inform Discuss Adjourn