Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

October 30, 2023 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.
Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 875 3274 6525 Passcode: 166379 Or click on the link below to join the Zoom Meeting on line

https://us06web.zoom.us/j/87532746525?pwd=OIg5p7Qt2jdU3JNbPJJ0XOH626qaLm.1&from=addon

Purpose:	Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center
Board Chair:	David Gough
<u>Members</u> :	Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield, David Gough, David Croshaw
<u>CMC Presenters</u> :	Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda <i>David Gough</i>	12:00-12:15 pm (15 min)	 Call to order, Roll call – David Gough Mission Moment – David Donnahoo Approval of Agenda – David Gough 	Present Present Approve
2.	Consent Agenda David Gough	12:15-12:20 (5 min)	 Approval of Minutes from September 2023 BOT meeting - Sarah Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri 	Adopt Adopt
3.	Provider privileges	12:20-12:30 (10 min)	 Privileges for Saint Alphonsus Neurologists (tele-stroke) Privileges for Intermountain Health tele-crises providers 	Approve Approve
4.	Leadership Updates	12:30-1:20 (50 min)	 Leadership Update – Leadership Team Financial results – September, FY2023 Proposal for 2nd clinic location 	Inform Inform Decide
5.	Committee Reports Committee Chairs	1:20-1:35 (15 min)	 Quality & Compliance Committee – Lesa Becker Finance Committee – Michael Drury Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt 	Inform Inform Inform
6.	Executive Session	1:35-1:45 (10 min)	Personnel matter (Idaho Code 74-206 (b))	
7.	Other/Next Steps David Gough	1:45–2:00 (15 min)	 Agenda topics for next meeting Date and time for future meetings Board education – future video modules Meeting Evaluation 	Discuss Decide Discuss Adjourn