

## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

## February 27, 2024 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 828 0670 9119 Passcode: 916384

Or click on the link below to join the meeting

https://us06web.zoom.us/j/82806709119?pwd=D69f0vjQhhGH0j7absYBZfuXswAsj0.1&from=addon

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

**Board Chair:** Rachel Smith

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield,

**David Gough, David Croshaw** 

**CMC Presenters**: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office &

Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical

Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

Agenda Item & Presenter		Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda Rachel Smith	12:00-12:10 pm (10 min)	<ul> <li>Call to order, Roll call – Rachel</li> <li>Mission Moment – Dr. Camarata</li> <li>Approval of Agenda – Rachel</li> </ul>	Present Present Approve
2.	Consent Agenda Rachel Smith	12:10-12:15 (5 min)	<ul> <li>Approval of Minutes from January BOT meeting - Sarah</li> <li>February Medical Staff Minutes &amp; Utilization Report – Teri</li> <li>Biannual Policy Renewal (IT, HR, Admin, Finance) - Tom</li> </ul>	Adopt Adopt Adopt
3.	FY2023 Audit Results David Donnahoo	12:15-12:30 (15 min)	FY23 Financial Audit – David D., Joe Lodge, Dingus, Zarecor, & Associates	Present
4.	Provider privileges Tom Reinhardt	12:30-12:35 (5 min)	Gem State Radiology, Dr. Joshua Jarman	Approve
5.	Leadership Updates  CMC Leaders	12:35-1:25 (50 min)	<ul> <li>Hospital staffing (10 min)</li> <li>EMR conversion options (10 min)</li> <li>Rural Emergency Hospital analysis (30 min)</li> </ul>	Inform Inform Inform
6.	Committee Reports Committee Chairs	1:25-1:45 (20 min)	<ul> <li>Quality &amp; Compliance Committee – Lesa Becker</li> <li>Finance Committee – Michael Drury</li> <li>Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt</li> </ul>	Inform Inform Inform
7.	Executive Session		None Planned	Discuss
8.	Other/Next Steps Rachel Smith	1:45–2:00 (15 min)	<ul> <li>Agenda topics for next meeting</li> <li>Meeting Evaluation</li> </ul>	Discuss Adjourn