

## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

## March 26, 2024 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to limited space, public attendance is available only by phone and video. Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 812 3671 4423 Passcode: 591688 Or click on the link below to join the meeting <u>https://us06web.zoom.us/j/81236714423?pwd=urRnbmOpbnMXWVDurhNH6yOTXT8TrY.1</u>

## Purpose: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center Board Chair: Rachel Smith Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield, David Gough, David Croshaw CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

Agenda Item & Presenter		Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda <i>Rachel Smith</i>	12:00-12:10 pm (10 min)	<ul> <li>Call to order, Roll call – Rachel</li> <li>Mission Moment – Jacque</li> <li>Approval of Agenda – Rachel</li> </ul>	Present Present Approve
2.	Consent Agenda Rachel Smith	12:10-12:15 (5 min)	<ul> <li>Approval of Minutes from February BOT meeting - Tom</li> <li>March Medical Staff Minutes &amp; Utilization Report – Teri</li> <li>Accept and approve FY2023 Financial Audit – Tom</li> </ul>	Adopt Adopt Adopt
3.	Provider privileges Tom Reinhardt	12:30-12:35 (5 min)	<ul><li>Jay Blacksher, PA</li><li>Brian Rast, O.D.</li></ul>	Approve
4.	Leadership Updates <i>CMC Leaders</i>	12:35-1:25 (50 min)	<ul> <li>Approval of new A/P vendor "Yooz" &amp; establishment of new bank account related to setting up vendor.</li> <li>Medicare/Medicaid UPL. How is it calculated for CMC and when does CMC recognize the revenue (10 min). Tom.</li> <li>Nurse staffing, Finance Director, HR, Volunteer program. Tom.</li> <li>Rural Emergency Hospital analysis (30 min)</li> <li>Provider perspective on advantages to Epic EMR</li> </ul>	Approve Inform Inform Discuss Discuss
5.	Committee Reports Committee Chairs	1:25-1:45 (20 min)	<ul> <li>Quality &amp; Compliance Committee – Lesa Becker</li> <li>Finance Committee – Michael Drury</li> <li>Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt</li> </ul>	Inform Inform Inform
6.	Executive Session		None Planned	Discuss
7.	Other/Next Steps Rachel Smith	1:45–2:00 (15 min)	<ul> <li>Agenda topics for next meeting</li> <li>Meeting Evaluation</li> </ul>	Discuss Adjourn