

## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

## April 23, 2024 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 862 4217 8847 Passcode: 455393

Or click on the link below to join the meeting

https://us06web.zoom.us/j/86242178847?pwd=ZFgGZAtQabax3wIqqxGquK79tOKLcT.1&from=addon

Purpose: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

**Board Chair:** Rachel Smith

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield,

**David Gough, David Croshaw** 

**CMC Presenters**: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office &

Clinic Manager; David Donnahoo, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical

Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

Agenda Item & Presenter		Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda Rachel Smith	12:00-12:10 pm (10 min)	<ul> <li>Call to order, Roll call – Rachel</li> <li>Mission Moment – Tom</li> <li>Approval of Agenda – Rachel</li> </ul>	Present Present Approve
2.	Consent Agenda Rachel Smith	12:10-12:15 (5 min)	Approval of Minutes from March BOT meeting - Tom     April Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri	Adopt Adopt
3.	Leadership Updates  CMC Leaders	12:15-1:15 (60 min)	<ul> <li>Q2 Financial Review - Randy Kyrias, CFO.</li> <li>Rural Emergency Hospital update - Tom</li> <li>Proposal to convert EMRs to Epic – All.         Presentation from Cornerstone Whole Health Org     </li> <li>Community Health improvement work</li> </ul>	Inform Inform Decide Inform
4.	Committee Reports Committee Chairs	1:15-1:30 (15 min)	<ul> <li>Quality &amp; Compliance Committee – Lesa Becker</li> <li>Finance Committee – Michael Drury</li> <li>Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt</li> </ul>	Inform Inform Inform
5.	Executive Session	1:30–2:00 (30 min)	Personnel matter, Idaho code 74-206 (1)(b)	Discuss
6.	Other/Next Steps Rachel Smith	2:00–2:15 (15 min)	<ul> <li>Agenda topics for next meeting</li> <li>Meeting Evaluation</li> </ul>	Discuss Adjourn