Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

May 28, 2024 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to limited space, public attendance is available only by phone and video. Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 825 4661 6323 Passcode: 355647 Or click on the link below to join the meeting <u>https://us06web.zoom.us/j/82546616323?pwd=jabN9knSf2TXMqtTWwepBniCFflsr3.1&from=addon</u>

Purpose:	Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center
Board Chair:	Rachel Smith
Members:	Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George
	Greenfield, David Gough, David Croshaw (excused)
CMC Presenters:	Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; Randy Kyrias, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda <i>Rachel Smith</i>	12:00-12:10 pm (10 min)	 Call to order, Roll call – Rachel Mission Moment – Dr. Ellsworth Approval of Agenda – Rachel 	Present Present Approve
2.	Public comment Rachel Smith	12:10-12:20 pm (10 min)	Public comment is limited to three (3) minutes per person, per item, unless additional time is permitted by the Chair. The Board does not take any action or make decisions during public comment.	Listen
3.	Consent Agenda Rachel Smith	12:20-12:25 (5 min)	 Approval of Minutes from April BOT meeting - Tom May Medical Staff Minutes & Utilization Report – Teri 	Adopt Adopt
4.	Provider Privileges	12:25-12:30 (5 min)	Peter Riz, PA - Sarah	Approve
5.	Leadership Updates CMC Leaders	12:30-1:30 (60 min)	 April Financial Review - Randy Kyrias, CFO. Rural Emergency Hospital Designation - Tom Donnelly clinic – Sarah General updates - all 	Inform Decide Inform Inform
6.	Committee Reports Committee Chairs	1:30-1:45 (15 min)	 Quality & Compliance Committee – Lesa Becker Finance Committee – Michael Drury Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt 	Inform Inform Inform
7.	Executive Session	1:45	None planned	Discuss
8.	Other/Next Steps Rachel Smith	1:45–2:00 (15 min)	Agenda topics for next meetingMeeting Evaluation	Discuss Adjourn