## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

## July 23, 2024 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to limited space, public attendance is available only by phone and video. Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 839 1303 9903 Passcode: 902702 Or click on the link below to join the meeting <u>https://us06web.zoom.us/j/83913039903?pwd=ZmfRJPC4SMS2R3dafnZeuV5pb7v5Qx.1&from=addon</u>

Purpose:	Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center
Board Chair:	Rachel Smith
<u>Members</u> :	Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield, David Gough, David Croshaw
CMC Presenters:	Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; Randy Kyrias, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda <i>Rachel Smith</i>	12:00-12:10 pm (10 min)	<ul> <li>Call to order, Roll call – Rachel</li> <li>Mission Moment – Rachel</li> <li>Approval of Agenda – Rachel</li> </ul>	Present Present Approve
2.	Public comment Rachel Smith	12:10-12:20 pm (10 min)	Public comment is limited to three (3) minutes per person, per item, unless additional time allowed by Chair. Board does not take any action or make decisions during public comment.	Listen
3.	Consent Agenda Rachel Smith	12:20-12:25 (5 min)	<ul> <li>Approval of Minutes from June BOT meeting - Tom</li> <li>July Medical Staff Minutes &amp; June Utilization Report – Teri</li> </ul>	Adopt Adopt
4.	CMC Foundation & CMC Auxiliary	12:25-12:45 (20 min)	Updates from the CMC Foundation and CMC Auxiliary – MaryAnn Vermeersch & Robie Winkle	Inform
5.	Leadership Updates <i>CMC Leaders</i>	12:45-1:30 (45 min)	<ul> <li>Q3 Financials - Randy</li> <li>FY25 Budget - Randy</li> <li>Saturday Cascade Clinic</li> <li>General updates – all</li> <li>Perpetua clinic opportunity</li> </ul>	Inform Decide Decide Inform Inform
6.	Committee Reports <i>Committee Chairs</i>	1:30-1:45 (15 min)	<ul> <li>Quality &amp; Compliance Committee – Lesa Becker</li> <li>Finance Committee – Michael Drury</li> <li>Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt</li> </ul>	Inform Inform Inform
7.	Adding new board members	1:45-2:00 (15 min)	Areas of expertise that would benefit the Board - all	Discuss
8.	Executive Session	2:00 – 2:15	Executive session to discuss personnel evaluation under Idaho state code 74-206 (b)	Discuss
9.	Other/Next Steps Rachel Smith	2:15-2:30 (15 min)	<ul><li>Agenda topics for next meeting</li><li>Meeting Evaluation</li></ul>	Discuss Adjourn