## Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

## September 24, 2024 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to limited space, public attendance is available only by phone and video. Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 820 8118 7713 Passcode: 647211 Or click on the link below to join the meeting https://us06web.zoom.us/j/82081187713?pwd=B6c9J6aWpbB8px2sDsES5tazLggA60.1&from=addon

<u>Purpose</u> :	Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center		
Board Chair:	Rachel Smith		
<u>Members</u> :	Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, George Greenfield, David Gough, David Croshaw		

CMC Presenters:

Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business Office & Clinic Manager; Randy Kyrias, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital Medical Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

	Agenda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda <i>Rachel Smith</i>	12:00-12:10 pm (10 min)	<ul> <li>Call to order, Roll call – Rachel</li> <li>Mission Moment – George</li> <li>Approval of Agenda – Rachel</li> </ul>	Present Present Approve
2.	Public comment Rachel Smith	12:10-12:15 pm (5 min)	Public comment is limited to three (3) minutes per person, per item, unless additional time allowed by Chair. Board does not take any action or make decisions during public comment.	Listen
3.	Consent Agenda Rachel Smith	12:15-12:20 (5 min)	<ul> <li>Approval of Minutes from 8/27/24 BOT meeting</li> <li>Sept. Medical Staff Minutes &amp; August Utilization Report</li> <li>August financial results</li> </ul>	Adopt Adopt Adopt
4.	Provider staff appointments Sarah Hasbrouck	12:20-12:25 (5 min)	<ul> <li>Review credentials for Intermountain Health Hospitalists. Approve the requested provider appointments/reappointments</li> <li>Review credentials for Saint Alphonsus Teleneurologists</li> <li>Review credentials for Saint Alphonsus Teleradiologists</li> </ul>	Approve Approve Approve
5.	EMR Contract, EMR project mgmt contract Randy Kyrias	12:25-12:45 (20 min)	<ul> <li>Contract with OCHIN for EPIC EMR conversion</li> <li>Contract with Suscipe for Project Management Services</li> </ul>	Decide Decide
6.	Leadership Updates CMC Leaders	12:45-1:30 (45 min)	<ul> <li>Update on Landscaping</li> <li>Rural Emergency Hospital license status</li> <li>Perpetua clinic opportunity</li> <li>General updates – All</li> </ul>	Inform Inform Inform Inform
7.	Committee Reports Committee Chairs	1:30-1:35 (5 min)	<ul> <li>Quality &amp; Compliance Committee – Lesa Becker</li> <li>Finance Committee – Michael Drury</li> <li>Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt</li> </ul>	Inform Inform Inform
8.	Executive Session	1:35	None Planned	
9.	Board Changes Rachel Smith	1:35-1:50 (15 min)	<ul> <li>Board Member Resignation</li> <li>Appointment of a new Board member to fill the vacancy</li> <li>Vice Chair Nomination &amp; Election</li> </ul>	Inform Discuss Decide
10.	Other/Next Steps Rachel Smith	1:50-2:00 (10 min)	<ul><li>Agenda topics for next meeting</li><li>Meeting Evaluation</li></ul>	Discuss Adjourn