

Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

October 22, 2024 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Call in number: 1-888-788-0099 (US Toll-free) Meeting ID: 857 4001 6647 Passcode: 099596

Or click on the link below to join the meeting

https://us06web.zoom.us/j/85740016647?pwd=XN5KbaRJXw50s7quoa5l2rdgqQdbZE.1&from=addon

Purpose: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

Board Chair: Rachel Smith

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, David Gough,

David Croshaw

CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – Business

Office & Clinic Manager; Randy Kyrias, CFO; Dr. Ron Ellsworth, Hospital

Medical Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

Ą	genda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda	12:00-12:10 pm	Call to order, Roll call – Rachel Mission Moment – Randy	Present Present
	Rachel Smith	(10 min)	Approval of Agenda – Rachel	Approve
2.	Public comment Rachel Smith	12:10-12:15 pm (5 min)	Public comment is limited to three (3) minutes per person, per item, unless additional time is allowed by Chair. Board does not take any action or make decisions during public comment.	Listen
3.	Consent Agenda Rachel Smith	12:15-12:20 (5 min)	 Approval of Minutes from 9/24/24 BOT meeting October Medical Staff Minutes & September Utilization Report 	Adopt Adopt
4.	Appointment of new board member - Rachel Smith	12:20-12:25 (5 min)	Appointment to fill George Greenfield's position until next biennial election (May, 2025)	Approve
5.	Leadership Updates CMC Leaders	12:25-12:40 (15 min)	 Update on Landscaping, Stibnite Mine Clinic Rural Emergency Hospital license status Epic contract & implementation status. Multiview System. General updates – All 	Inform Inform Inform
6.	Financial Report Randy Kyrias	12:40-1:10 (30 min)	September Month End and FY24 Year End Financial Report	Inform
7.	Adding specialist clinics Tom Reinhardt	1:10-1:20 (10 min)	 Orthopedic Clinic: Dr. Tim Neuschwander, Tobin Purslow, PA Neurology Clinic: Dr. Dan Simmons, Saint Alphonsus 	Approve Approve
8.	Committee Reports Committee Chairs	1:20-1:40 (20 min)	 Quality & Compliance Committee – Lesa Becker Finance Committee – Michael Drury CMC Check Signing Authority Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt 	Inform Inform Decision Inform
9.	Annual IHA meeting Randy Kyrias, Dr. Gough	1:40-1:50 (10 min)	Randy Kyrias and Dr. Gough to report out on news from annual Idaho Hospital Association Conference	Inform
10.	Executive Session	1:50	None Planned	
11.	Other/Next Steps Rachel Smith	1:50-2:00 (10 min)	Agenda topics for next meeting Meeting Evaluation	Discuss Adjourn