

Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda

December 19, 2024 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho Due to limited space, public attendance is available only by phone and video.

Link via Microsoft Teams: Join the meeting now
Meeting ID: 233 995 593 603 Passcode: oq7ad3Vy

If calling in by phone, dial 1-872-242-9561 and enter phone conference ID: 294 338 45#

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

Board Chair: Rachel Smith

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, David Gough,

David Croshaw, Tom Watson

CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – District

Secretary; Randy Kyrias - District Treasurer; Dr. Ron Ellsworth, Hospital

Medical Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

Ą	genda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda	12:00-12:10	Call to order, Roll call – Rachel	Present
		(10 min)	Mission Moment – Michael	Present
	Rachel Smith		Approval of Agenda – Rachel	Approve
2.	Public comment Rachel Smith	12:10-12:15 (5 min)	Public comment is limited to three (3) minutes per person, per item, unless additional time is allowed by Chair. Board does not take any action or make decisions during public comment.	Listen
3.	Consent Agenda	12:15-12:20	Approval of Minutes from 11/26/24 BOT meeting	Adopt
	Rachel Smith	(5 min)	December Medical Staff Minutes & November Utilization Rpt	Adopt
			November Financial report	Adopt
4.	Provider privileges	12:20-12:30	Dr. Richard Patten, Telehospitalist	Approve
	Sarah Hasbrouck	(10 min)	Dr. Henrik Manassarians, Telestroke	Approve
5.	Old Business	12:30-12:45	Update on Stibnite Mine Clinic	Inform
	CMC Leaders	(15 min)	Rural Emergency Hospital license status	Inform
		, ,	Epic contract & implementation status	Inform
			2025 Employee Benefit Plan	Inform
			2025 Board Work Plan	Approve
6.	New Business	12:45-1:00	2 nd Patient Transport Van	Inform
		(15 min)	Board member terms	Inform
			Open meeting law training	Inform
7.	Committee Reports	1:00-1:15	Quality & Compliance Committee – Lesa Becker	Inform
	Committee Chairs	(15 min)	Finance Committee – Michael Drury	Inform
		, ,	Strategic Planning Committee – Tom Reinhardt	Inform
8.	Executive Session	1:15-1:45	For the purpose of discussing evaluation of the hospital CEO,	Discuss
		(30 min)	under Idaho statute 74-206 (b)	
9.	Other/Next Steps	1:45-2:00	Outcome of Executive Session	Decide
	Rachel Smith	(15 min)	Agenda topics for next meeting	Discuss
			Meeting Evaluation	Adjourn