

Officially Posted Cascade Medical Center Governing Board Agenda May 27, 2025 at Noon

Location: Cascade Medical Center Conference Room, 402 Lake Cascade Parkway, Cascade, Idaho

Link via Microsoft Teams: Join the meeting now

Meeting ID: 226 160 631 348 Passcode: 3kg2wN9v

If calling in by phone, dial 1-872-242-9561 and enter phone conference ID: 993 780 158#

<u>Purpose</u>: Conduct the monthly meeting for Cascade Medical Center

Board Chair: Rachel Smith

Members: Rachel Smith, Jacque Zemlicka, Lesa Becker, Mike Drury, David Gough,

David Croshaw, Tom Watson

CMC Presenters: Tom Reinhardt – CEO, Teri Coombs – CNO; Sarah Hasbrouck – District

Secretary; Randy Kyrias - District Treasurer; Dr. Ron Ellsworth, Hospital

Medical Director; Dr. Katie Camarata, Clinic Medical Director

A	genda Item & Presenter	Time	Topic Details	Process
1.	Call to order, roll call, and approval of agenda Rachel Smith	12:00-12:05 (5 min)	 Call to order, Roll call – Rachel Mission Moment – Tom Reinhardt Approval of Agenda – Rachel 	Present Present Approve
2.	Swear in elected board members – Vice Chair	12:05-12:10 (5 min)	Swear in elected board members – Lesa	Action
3.	Public comment Rachel Smith	12:10-12:15 (5 min)	Public comment is limited to three (3) minutes per person, per item, unless additional time is allowed by Chair. Board does not take any action or make decisions during public comment.	Listen
4.	Consent Agenda Rachel Smith	12:15-12:20 (5 min)	 Approval of Minutes from 4/22/25 BOT meeting May Medical Staff Minutes & April Utilization Report April Financial report 	Adopt Adopt Adopt
5.	New Business	12:20-1:15 (55 min)	Geothermal potential for Cascade and CMC FY25 Budgeted wage increase adjustment	Inform Decision
6.	Old Business	1:15-1:30 (15 min)	 Stibnite Mine Clinic Epic implementation status. Donnelly Physical Therapy Other Leadership Updates 	Inform Inform Inform Inform
7.	Committee Reports Committee Chairs	1:30-1:45 (15 min)	 Quality & Compliance Committee – Aline Lee Finance – Michael Drury Strategic Planning – Tom Reinhardt 	Inform Inform Inform
8.	Executive Session	N/A	None planned	Discuss
9.	Other/Next Steps Rachel Smith	1:45-2:00 (15 min)	Agenda topics for next meetingMeeting Evaluation	Discuss Adjourn